På rejse med Hr. P og Gekke

In English under the Danish

Hej kære du som har fulgt min blog mens den stadig var levende. Nu genopliver jeg den igen og delvist på dansk for at fortælle dig, at jeg endelig har færdiggjort en bog om min rejse. Den er udgivet i dag som PDF og E-bog og kan hentes gratis her fra hjemmesiden. Hvis du læser dette via mail kan du gå til siden her: www.faelles.net

Den har også fået en Facebook side som der er link til fra hjemmesidens forside. Jeg overvejer nu om jeg skal fortsætte bloggen her eller om jeg skal lukke den ned. Men det hører du nærmere om 🙂

In English:

Hello dear you who have followed my blog while it was still alive. Now I open it again to tell you that I have finally finished a book about my journey. It is published today as PDF and E-book and can be downloaded for free from this website. For now only in danish though, I will translate it and inform you via a new post when the english version is ready. If you are reading this via email, you can go to the webpage here: www.faelles.net

It has also a Facebook page which is linked from the front page. I wonder now whether I should continue the blog or if I need to shut it down. But you will hear more about  it later:-)