Sidste uge i DK

Dette andet blogindlæg bliver det sidste på dansk, jeg har besluttet mig for at skrive bloggen på engelsk og supplere med danske opdateringer på Facebook. Har indsat en “Bing” oversættelsesknap, den er ikke helt skarp i gramatikken, men syntes dog den virker lidt bedre end google translate.

Tiden nærmer sig take off, sidste fredag var sidste arbejdsdag så jeg har nu orlov. Min folkeregisteradresse er ændret til Firhøje ved Gedsted hvor min søster og familie har været så venlige at huse en husvild og arbejdsløs naver 🙂

Alle forhindringer er efterhånden ryddet af vejen, selv tagboksen er blevet monteret efter en del bøvl, men det kunne man vel forvente når man køber en model tl en Mercedes. Forsikringerne er på plads, diverse kort er tilsendt og Yarisen har været gennem et sidste tjek og klar til de ca. 25000 km. jeg regner med den skal køre.

Ligenu er Mette og jeg i sommerhus ve a hav, så det kan blive lukket ned til – tør næsten ikke sige det – vinter. Billedet roder derfor lidt, men ville lige tage et for at se om Ipad’en kan bruges til formålet, det er lidt lettere end at skulle hive over fra kamera hver gang.

sommerhus

Om den store rejsegud vil det kører jeg, eller rettere vi, sydpå mandag den 13. Mette kører med de første 14 dage og flyver videre til sit paradis på La Gomera fra Spanien. Jeg har planlagt min tur frem til marts måned med ophold i Galicien i nordvest Spanien, det sydlige Portugal og et smut til La Gomera i februar. Men mere om det i et senere indlæg.

Ciao DK 🙂